marți, 17 mai 2011

Cum reactioneaza Yahoo cand le spui ca au probleme de securitate?

In acest weekend a avut loc la Bucuresti unul dintre cele mai importanta evenimente din Romania - Yahoo! Open Hack. O competitie ce are loc de mai multe ori pe an, in diverse locatii de pe glob si are ca si scop sa adune toti programatorii locali si internationali pentru a se intrece intr-o competitie de 24 de ore in crearea celei mai interesante aplicatii web folosind API-urile furnizate de Yahoo!

luni, 16 mai 2011

A new update for GTalk brings the video calls in attention

Android adauga in suita sa de aplicatii o noua posibilitate de a comunica prin apeluri video prin intermediul Google Talk. Update-ul a inceput astazi si in scurt timp, toti utilizatorii de Android & Talk vor putea folosi aceasta noua functie.
GTalk va fi capabil sa lucreze pe 3/4G dar si pe conexiuni wireless, permitand apeluri intre telefoane si apeluri intre telefon mobil si computere ce au GMail cu functia GTalk activata.

Gmail, Google Calendar si Google Docs - Offline

Google este foarte pornit sa aduca sistemul de operare Chrome OS cat mai in fata iar conferinta "Google I/O" confirma acest lucru. Se pare ca Google mizeaza mult pe acest nou sistem de operare si se pregateste sa-l loveasca pe principalul sau rival - Microsoft Windows. Compania a dezvaluit ca noul sistem de operare Chrome OS va contine trei dintre cele mai populare unelte oferite de Google: GMail, Google Calendar si Google Docs. Mai mult decat atat

duminică, 15 mai 2011

Cum sa accesezi Facebook daca acesta este blocat

Probabil esti un angajat intr-o corporatie iar seful tau a decis sa blocheze in biroul tau accesul la Facebook.com... sau poate esti un simplu elev, iar la tine in scoala, administratorul de retea a decis blocarea retelelor de socializare... Deci nu vei putea intra sa chat-uiesti, sa vezi noile statusuri ale prietenilor tai, nimic... ok!
In urma acestui articol vei stii cum sa ocolesti aceasta restrictie!

Recent incercam sa accesez Facebook-ul de pe un calculator din facultate si am observat ca nu se incarca deloc. Si nu era singurul site care nu se incarca! Facebook, Twitter, MySpace, Hi5, toate erau blocate!
M-am gandit ceva timp la aceasta problema si pana la urma am gasit cateva solutii!

sâmbătă, 14 mai 2011

Hello world!

Acesta este primul post pe Brotocel Lemon Blog.
Brotocel Lemon va fi o importanta si utila sursa de informatie privind IT-ul si va contine si stiri din IT.
Cheers!